in

Vrouwen met een lekker behaard kutje

Geniet van de verschillende soorten behaarde kutjes van deze jonge meiden en milfs

What do you think?

349 Points
Upvote Downvote

35 Comments

Leave a Reply
 1. Bij 11 staan de klapdeuren al open. Kom maar snel binnen met je paal.
  En dan no. 6, lekkere flinke tieten die er om vragen gepakt te worden.

 2. Ja, ik heb het al eerder gezegd: haartjes erop kan heel mooi zijn, zelfs lekker. Maar centimeters lang “floss draad” mij niet bellen. Verzorgd oké daar gaat mijn bi-hartje sneller van tikken. O ja, die nummer 10 ziet eruit als een meisje uit de basisschool. Ik denk dat die beter uit het rijtje gehaald kan worden.

 3. Ik hou van behaarde poesjes. De geur van kutjessap blijft er lekker lang in hangen en een haartje in je mond tijdens het beffen, who cares ? Mijn favoriete dame in deze reeks is dame 3, maar ik zou ze allemaal wel naar een hoogtepunt willen likkën !

 4. Nurse ik ben het helemaal met je eens met haar op de poes wordt er niet gebeft. Ik wil wel de kutkapper zijn. Groetjes Jan.

 5. 5 en vooral 6, dee twee hebben een paar flinke borsten. Ik zit er weer van te genieten, hij groeit vanzelf.
  Alleen jammer van de grote bossen haar op hun kutjes, ik ben daar geen voorstander van. Maar ja, ieder zijn ding.

 6. Hallo nurse bij het laatste bericht heb ik mijn naam niet opgegeven .de tekst is goed gedaan nurse er gaat niets boven een kaal kutje

 7. Mmmm mooie kutjes als ze zijn bijgehouden. Dan nog mooier dan die hele kale…
  Jammer alleen van de plastic bollen op nr 2 en 4. Zakt je libido direct van weg.
  Maar verder top serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Even lekker genieten van blote tieten

Mooie jonge meiden geven zich bloot