in

Vrouwen met een lekker behaard kutje

What do you think?

297 Points
Upvote Downvote

43 Comments

Leave a Reply
 1. Best raar dat ze daar nog een fotograaf voor vinden, moet wel schrikken zijn als ze je daar vanop voor niet van verwittigen

  • Omdat t ranzig is om steeds haartjes in je mond te krijgen tijdens het likken? Ik vind het een van de goorste dingen, schaamhaar in je mond! Scheren of ik lik niet. Daar tegenover is mijn jongeheer altijd netjes geschoren zodat de dames er ook geen last van hebben.

 2. Een aantal gaan wel qua haargroei/scheertalent, maar die wildgroei rondom de lippen tot aan de anus…. gatver. We leven niet meer in de oertijd….Japie, Jaap en Noboddy, dan mogen vrouwen van jullie dus ook een okselhaar laten staan?
  Kaal is jeej, een toefje haar is oké, ongeschoren is NEE

   • Dus omdat wij een andere mening hebben als jij Johanna, moeten wij niet zeuren? Lekker kortzichtig. Het is gewoon persoonlijke voorkeur. Wil je je niet scheren? Ook prima, maar dan lik ik niet. Zo moeilijk is het niet. Als jij geen zin hebt in een biertje zeg ik toch ook niet je moet niet zeuren?

 3. Voor de liefhebber van behaarde poesjes is dit een leuke serie. Persoonlijk hou ik hier niet zo van, zie het liever geschoren. Getrimt is prima, zoals no. 10. Maar dat is meer vanwege haar lekkere grote boezem. Daar val ik nou op.

  • Kijk dan niet als je het niks vind. Het onderwerp geeft al aan wat je te zien krijg… snap jou niet dat je dan evengoed kijkt.

   • Ik kijk vanwege de mooie figuurtjes en de heerlijke borsten. De behaarde poesjes vind ik minder, maar wie er van houdt kan zich hier ook mee vermaken. Ik heb geen kommentaar

 4. Ben echt benieuwd hoe kaal de mannen zijn die zo klagen.
  Maar goed. Ik zie prachtige meiden hier, die er heerlijk uit zien.
  Ik zou er graag mee willen stoeien.

 5. al die zever van de mannen …… voor de dames met een baardje en zwart dik stevig haar ….. het is heel fijn lekker geil om met een harde eikel eens langs te schuren als je af en toe eens uit de gloeiende kut te komen HIJ zal nog een paar mm zwellen en er vuurrood van zien . om dan te spuiten tot tussen de borsten en de laatste druppels in het baardje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij een liefhebber van volle vrouwen met dikke tieten?

Even lekker genieten van blote tieten