in

Sexy en opwindende foto’s voor iedereen

What do you think?

354 Points
Upvote Downvote

24 Comments

Leave a Reply
  1. Mmm interessante post dit keer. Vooral waar je mee begint Vinnie. Top.
    Wel vaker gedaan, een vrouw vastgebonden aan de spijlen van een bed.
    Niet omdat ze weg wilde lopen maar om de sex nog spannender te maken. Ook mezelf laten vastbinden trouwens. Heerlijk om je zelf over te geven aan de lusten van een ander.

  2. Zalig zoals de dame op foto 3 ligt te wachten. Zonder je te zien en te horen, niet wetende wat er staat te gebeuren om haar op te geilen en haar gaatjes te verwennen

  3. Ik bind mijn vriendin vaak vast. We hebben enkel- en polsboeien, een halsband en wat kettingen. Ik kan haar vastbinden aan bed, of bv haar enkels vastzetten aan haar halsband. Dan ligt ze opgevouwen en kan ik alles met haar doen. Die machteloosheid is voor haar bloedgeil. Maar alleen als ze echt heel geil is, anders is het effect niet zo goed.

  4. Lijkt me spannend en mega geil om door 4 mannen zoals op foto 12 genomen te worden. Al mijn gaatjes opgevuld door hitsige stijve palen. In meerdere standjes klaar komen. Ik zit nu al met natte poes

  5. Wat een geweldige geile serie , bondage lijkt mij wel wat en de dame op foto 5 vind ik helemaal supergaaf in haar lederen pak , echt super opwindend !

  6. Yvonne mocht je nog iemand missen omdat je nog een gaaatje over hebt hou ik me beschikbaar, voorderest een heerlijke serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vrouwen geven zich bloot in sexy lingerie

Vrouwen bieden hun kutje van close up aan