in

Lekkere behaarde kutjes van milfs en jonge meiden

What do you think?

361 Points
Upvote Downvote

28 Comments

Leave a Reply
 1. Paar mooie en sensuele vrouwen bij, en dan is een toefje haar oke. Maar sommigen zijn echt zo overwoekerd, gadver.
  Dan wordt er sowieso niet gelikt en ook niet van achteren geneukt, want dan kijk je tegen zo’n behaarde reet aan.

 2. Een milf met een lekker behaard kutje is voor mij het ultieme. Veel beter als die jonge geschoren meiden. Met mijn tong door een bos schaamhaar wind mij juist enorm op. Dit is ook het teken dat deze vrouwen gewoon zichzelf zijn en ze laten zich vaak ook helemaal gaan tijdens de sex!

 3. Bij nr.1 wil ik met liefde het bed in duiken ondanks de flinke bos haar tussen haar benen. De grote borsten doen me voor haar vallen. Nr. 10 doe ik dan wel als tweede, heerlijke hangers. Ja, hij staat al stijf.

 4. Weer een heerlijke serie met dame 8,12 en 14 wil ik wel verwennen. Zijn nog wel een beetje bij gehouden tenminste niet zo’n oerwoud beetje haar vind ik niet erg.

 5. Bij deze rubriek toch steeds weer dezelfde afgezaagde reacties van een clubje met hetzelfde beroep en dezelfde hobby.
  Beroep: rukker.
  Hobby: kuttrimmer..

 6. Ik zie bij mij in de zaak toch wel de meeste vrouwen zowel jong als ouder kaal hoor, ik heb een sauna voor bi en lesbische vrouwen

 7. Niets houdt de gemoederen zo bezig als vrouwelijk schaamhaar lijkt het. De een houdt er van en de ander niet, ieder zijn ding toch. Gelukkig houden we hier rekening met iedereen. De liefhebbers van een mooie bos hebben vandaag geluk.
  Ik denk dat de meerderheid van de vrouwen ook liever een verzorgde man heeft die boel netjes heeft bijgewerkt.
  De meerderheid van de mannen heeft denk ik liever niet teveel haar. Kaal of zo’n geil streepje als Anouk (zoals 10 en 12, maar dan nog korter en smaller)

 8. Heerlijke meiden en vrouwen met een donker driehoekje tussen de gespreide benen. Zo geil, mijn pik gaat er van stijgeren. Super serie weer.

 9. Ik wou dat ik postbode was, dan zou ik al deze gleufjes vullen. Lekkere geile serie, mijn pik staat al stijf en ballen zijn goed gevuld. Aan het werk dan maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij van me roze kutje genieten?

Lekkere rijpe vrouwen en milfs geven zich bloot