in

Vrouwen spreiden hun benen en bieden hun kutje aan

What do you think?

474 Points
Upvote Downvote

28 Comments

Leave a Reply
    • Wat een heerlijk volgespoten kutje heeft nummer 1. Ik zou haar zo graag verder willen neuken. Ze heeft haar benen al goed wijd, kutje lekker open en voorbewerkt. Ik schuif hem er zo in bij haar om haar klaar te neuken en er nog meer bij te spuiten.

  1. Mooie serie lekkere geile gleufjes. In de 1e en 10e, waar die kutjes al volgespoten zijn, wil ik graag mijn kwakkie bij deponeren. Voorlopig wordt het rukken

      • Hoeveel dan? Ik vind als er 1 voor mij is geweest juist wel lekker. Meerderen is wel een geil idee maar minder intiem. Als je de tweede bent is het lekker een intiem dealtje met haar. Dat ze zich eerst door haar eigen vent laat nemen en dan later door jou zonder dat hij het weet. Heb dat wel gedaan en is super geil. Ik kwam dan het liefst zo snel mogelijk nadat ze geneukt was om het lekker over te nemen.

        • Oohh heerlijk…een stuk 6 man..dan als 4e aan de beurt je pik door al dat zaad steken en dan zelf wat doneren lijkt me supergeil!

          • Lijkt me ook super om te doen! Heel geil. Ik heb het dus gedaan zoals ik hierboven schrijf maar dan met eentje voor me. Vond ik ook supergeil. Het was een heerlijk gevoel. Sowieso het idee dat een andere lul er vlak voor mij is in geweest maar zeker ook het zaad wat in haar kutje zat/eruit liep. En toen ik was gekomen was het idee we geil dat ze zaad van twee mannen in zich had.

        • Hmmm klinkt ook lekker anoniem.
          Lijkt me geil als je met een man of 6 bent.
          Lijkt me echt enorm geil met je pik door het zaad van een ander te gaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Even genieten van lekkere hang tieten

Vrouwen geven zich bloot in sexy lingerie