in

Lekkere behaarde kutjes van milfs en jonge meiden

What do you think?

386 Points
Upvote Downvote

20 Comments

Leave a Reply
 1. 6 Heeft een paar lekkere tieten en en lekker nauw kutje. Dat plukje haar hoeft voor mij niet. Maar ze mag vanavond bij me in bed komen.

 2. Nr 2 is wel een errug lekker vrouwtje hoor. Ik zou haar verwennen van top tot teen. Ben niet zo van de “pubes” maar dat plukje mag ze van mij houden.

 3. Vraag me toch echt af of meeste mannen niet gewoon liever een kale poes hebben bij hun vriendin/vrouw/date. Ik ben bi, maar hou zowel bij een man als bij een vrouw niet van veel haar rond pik/kut. Heb zelf ook een kale.poes, soms klein streepje er boven, dat vind ik wel geil staan.

  • Als man heb ik het liefst een kaal kutje of zoals bij u een fijn streepje. Ook bij mezelf is het zaakje kaal geschoren. Ik vind dat als je wilt dat een vrouw intiem geschoren is, dan moet je ook als man intiem geschoren zijn.

  • Ja, de meeste mannen wel Annemarie, maar voor puur natuur zijn ook liefhebbers voor. Niet voor mij, maar gelukkig wil niet iedereen hetzelfde.
   De meesten uit deze serie kunnen er trouwens nog best mee door.

  • Ben het helemaal met je eens Annemarie. En persoonlijk vind ik het ook geiler voelen als een vrouw met een natte kale poes over de pik glijdt.

  • Annemarie, ik ben ook bi met een streepje. Dus voor die oerwoud eigenaressen zou ik zeggen ‘kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper’
   Groetjes en een lief likje van mij

 4. Kikken jullie erop om steeds hetzelfde afgezaagde commentaar te geven op de wekelijkse reeks van behaarde kutjes?
  Aangezien jullie blijkbaar allemaal dezelfde interesse en hobby hebben, kunnen jullie misschien samen een kapsalon voor kujes openen. Samen gezellig scheren eb trimmen. En ondertussen een potje zeiken over schaamhaar.

 5. Wat een geile serie, ik krijg altijd een enorme stijve lul van vrouwelijk schaamhaar.
  Die laatste foto ook zo’n geile blik.

 6. Doe mij nr 5 of 13 of 14 , lekkere geile donkere driehoekjes met inktzwart schaamhaar, Is het allergeilste wat er bestaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Even genieten van lekkere tieten

Lekkere kutjes en tieten van jonge meiden