in

Genieten van kleine tieten

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

60 Comments

Leave a Reply
 1. Klein maar fijn wat zijn ze toch lekker deze dames en van die lekkere kutjes heerlijk wat vinden jullie er van dames?

 2. Wwwwwwowwwwww!
  Fantastisch zulke kleine tieten!!!
  Daar kan ik enkel maar van dromen met mijn D/E cup.
  Super mooi en mega prikkelend, amai!

 3. Inderdaad Stiekemerd, een vol lichaam met kleine tieten is ook buiten proportie ☺
  Deze dames echter laten me niet onberoerd; Zo ook mooooiii!

  • inderdaad een prachtige serie Petra. De foto’s laten mij ook niet onberoerd; zit hier dus nu met een stijve. Zou jou best eens tegen willen komen met je lekkere lijf. Denk dat je door de kleding heen men stijve dan kunt zien 😉
   grst48@yahoo.com

 4. WoW! Ik ben verliefd, nummer 12 ……..
  Hoezo kleine borsten? Ze zijn perfect gevormd en passen geweldig bij dit goddelijke lichaam.
  Dames, voor mij geen grote borsten meer 🙂

  • Waarom nu zo negatief bah bah bah… ik hou zelf ook van vollere borsten maar deze zijn zeker ook mooi!!! Kwestie van smaak maar zeer zeker niet bah!

 5. Van nrs. 3 en 6 word ik trouwens ook erg vrolijk. Kleinere borsten geven vaak een jongere uitstraling. Ik snap wel dat mannen op z’n Russisch ook erg lekker vinden , mijn ding is het niet.

 6. ieder zijn/haar ding en als je al een mooi glimlach ziet, zoals op sommige foto’s, wat boeit de rest nog!!!! Samen lol/plezier hebben (ook in de seks) maakt het leven stukken fijner niet alleen een lichaam, ook al weet ik dat het oog ook wel iets wilt 😉 Iedereen heeft zo wel iets

  • Zeg stiekemerd, jij stelt je op deze site zo’n beetje op als een wijze relativerende man.
   Ik stel me zo voor dat jij een wat oudere man bent zonder relatie, klopt dat een beetje?
   De vrouwen hier zien je in ieder geval wel zitten.

   • Wat is oud tegenwoordig? De meeste vinden zich al met 30 jr oud 🙂 ik ben alles behalve een wijze man, ben een doodgewone man, geniet ook van deze site net als iedereen, gewoon prachtig om te zien en ook te kunnen doen. We geven allemaal hier onze mening, wat we denken, wat we willen etc dus dan doe ik dit ook. Wellicht dat dit niet goed overkomt, maar uiteindelijk gaat het om een persoonlijke mening. Iedereen is daar vrij in, ook al denken andere daar anders over en geven daar ook commentaar op. GERARD, net als jij geniet ik van deze site, maar een ieder heeft een ander karakter en komt dan ook anders over 😉 😀

    Heb veel plezier verder

     • Komt goed Gerard, We blijven genieten van de site en of we de site ook voor andere dingen gebruiken, blijft voor een ieder een vraag 🙂 haha

    • Hoi GÈ een oude rukker, kan ook lekker zijn, maar je kunt beter naar een boerderij gaan en zo’n zuig machine (die wat ze voor het melk gebruiken 😉 ) gebruiken, dan word je letterlijk tot de laatste druppel leeg gezogen hahahahaha 😛 succes ermee, want ik laat dit liever door een vrouw doen toppie

    • Mocht Stiekemerd een oude rukker zijn van 89, dan zou ik zeker met hem de koffer willen induiken…..
     Hij voelt heel bijzonder aan voor mij!

     • Petra en Yoka bedankt voor jullie eigen oprechte mening en alvast een fijne en wellicht geile avond toegewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geniet live van de lekkere Arishaa

Ebony