in

Behaarde kutjes van jonge meiden en rijpe vrouwen

What do you think?

250 Points
Upvote Downvote

16 Comments

Leave a Reply
 1. Een streepje of mooi afgetrimd mag, maar een hele bos vind ik maar niks. Heb niet graag haar in mijn mond als ik een kutje lig te likken.

 2. Ik hou toch meer van een kale, wijd open gesperde gleuf wanneer ik die aan het rammen ben. Een mooi bijgewerkt plukje erboven kan nog.

 3. Dame 5 zou ik wel eens willen plezieren in bad.
  En 13 zou ik wel afrijden – naar voren duwen en mijn piet erin rammen. Wat een lekker lijf zeg.

 4. Nou hier word ik niet heel erg opgewonden van. Zie ze liever heerlijk kaal geschoren. Die haren in je mond tijdens het beffen niet erg plezierig. Een klein streepje boven de poes kan natuurlijk nog wel. Ik heb hem ook geschoren. Ok vooruit no. 1 vanwege haar lekkere grote borsten. Dar kan ik nou van genieten zoals jullie weten

  • Verzorgd haar vind ik heel mooi en dat zal nooit het liefdesspel in de weg zitten. Slechts 2 van de afgebeelde vrouwen laten het wel erg over clit en lippen groeien. Ook bij plassen en menstrueren lijkt me dat minder hygienisch..
   Wil je iets laten zien? [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lekkere billen en kutjes van achter bekijken

Naakte meiden die jouw buurmeisjes kunnen zijn