in

Even lekker genieten van blote tieten

Geniet van de verschillende soorten tieten van mooie meiden

What do you think?

335 Points
Upvote Downvote

55 Comments

Leave a Reply
 1. 12, 13 en 14 Wat een geweldige borsten. Ik krijg hem er weer spontaan stijf van. Als borsten liefhebber zit ik te genieten. SUPER

 2. Hallo laura , heb je ook zo lekker prachtige borsten .
  Mag ik ze eens zien , krijg jij ook wat lekkers
  Die fotos met die spiegels vind ik de max .
  Zalig als vrouwen zo bekeken willen worden
  [email protected]

 3. En kent iedereen de andere lokvogels nog: Carla met de geile verhaken, Yoka met de indokut, Renate behaard en liever niet in de kont,…

  • Anoniem, ook al was Carla een man, ik vond de geile verhalen van haar/hem wel lekker. Er is een schrijver aan verloren gegaan. Waar is zij/hij gebleven.

  • Yoka was niet mijn type maar wel echt (ja ik heb foto’s uitgewisseld). Jij bent en blijft anoniem, de anderen hier hebben tenminste nog een naam of pseudoniem. Zo kun je tenminste nog inschatten wie er wat zegt….. Anoniem is het lekker roeptoeteren, maar jouw commentaar verveelt meer mensen dan een zogenaamde chick met Dick. Denk ik.

 4. De afgelopen week zie ik de naam Laura en Lisa regelmatig negatief voorbij komen. Geen idee of Laura en Lisa een man is / mannen zijn. Is dit wel het geval, dan heb ik medelijden met jullie stumpers.

 5. Ik mis wat donkere pramen. Maar de mooiste zijn hier met lekkere tepels. Mijn blanke sabel er soms effen tussen mijn meissie niet-aanvalsverdragen te tippen. Ik wil ze wel vergelijken met de jouwe Jamaica. Mmmmmm

 6. Als ik dit zo zie ben ik toch wel een borstenman hoor. Mja, dan zie je een serie met mooie billen, dan denk ik weer nee, toch een billenman haha.
  Ik hou het maar op een BBB-man

 7. Geweldig, hoe kan het zo groeien. Dit is echt genieten. Voor mij vooral 12, 13 en 14. Wat een super borsten. Dit soort vrouwen kom ik nou nooit tegen.

  Ach, een lekker stevig handje vol is ook niet te versmaden. Beter echt een lekkere handvol en werkelijk van zo’n vrouw genieten, dan achter je scherm te zitten rukken. Alhoewel ????
  Ik heb hem stijf staan van het kijken naar te foto’s, dus toch maar even handwerk.

 8. No. 1 Wat een lekkere grote tepels. Wat zou ik die graag willen kussen. En in mijn handen nemen.
  Vrouwen, wat een zalige wezens. Wat moeten we zonder ze.

 9. Wat een commentaren lees je soms toch. Dan zijn vrouwen opeens “zeker weten” gewoon mannen. Nou en? Dan zijn weer oude mannen “vieze oude mannen”. Waarom zijn oude mannen viezer dan jonge mannen die evenzo genieten van een mooie vrouw en zich maar afrukken op een lekkere foto.
  Laat iedereen toch genieten op zijn eigen manier. En als er vermeende vrouwen tussen zitten, so what. Mijn ervaringen in dit opzicht zijn echter heel erg goed. Wekenlang genoten van een contact via deze site.

  • XYZ, helemaal met je eens. Ik heb dagen lang met Roos en daarna met Kami contact gehad. Waren allebei heerlijk geile contacten. Lekkere foto’s en verhalen. Waren het mannen? Nou prima dan ik heb me vermaakt. Laat mij nou maar geloven dat het echte lekkere meiden waren. Heb me regelmatig handmatig zitten verwennen op hun foto’s
   Met wie heb jij contact gehad?

   • ha Jan, ook “mijn meisje” heette Roos en haar achternaam begon met een D. En ook ik heb er intens van genoten, dus wat maakt het uit? Ook mijn naam was toen Jan. En eerlijk gezegd mis ik Roos wel hoor.

    XYZ

    • XYZ, ja hoor dat is dezelfde. Mijn Roos had als naam Roos van Dev…………..
     Schreef heerlijk geile stukjes en stuurde super foto’s. Heb me menigmaal zitten aftrekken.
     En als het een man was dan heb ik er ook van genoten. Laat mij nou maar blijven denken dat het een lekkere geile vrouw was.

 10. Ik vind het altijd een beetje triest dat als hier een vrouw reageert dat je dat dan maar moet bewijzen door je foto’s te gaan mailen. Heren denken jullie nou echt dat alle vrouwen achterlijk zijn? Wie stuurt er nou foto’s naar wild vreemde ? En echt geloof mij er zijn echt bijna geen vrouwen die zitten te wachten op Dick pics. Al hoe mooi jij je eigen piemeltje dan ook vindt. Wat denken jullie wat er gebeurt als ik op een zaterdag avond de kroeg in loop en roep WIE WIL ER NEUKEN. En wat er gebeurt als jij dit doet? Denk daar eens over na. Maar ik denk dat ik een probleem heb veroorzaakt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk de kutjes van mooie meiden die hun benen spreiden

Nudisten genieten van het naaktstrand