in

Genieten van vrouwen met hang tieten

Geniet van de lekkere grote hang tieten van deze jonge meiden en milfs

What do you think?

643 Points
Upvote Downvote

26 Comments

Leave a Reply
 1. Wat een super serie. Geweldige serie giga hang tieten. Als borstenman zit ik enorm te genieten. Kan niet beter.
  Ik kan geen keuze maken. Ze mogen allemaal langs komen. Ik zit voortdurend te rukken en ben al 2x klaargekomen. Dat word nog wat dit weekend. Hoe kan het zo groeien. Vinnie dankjewel.

 2. Ik zit te stuiteren op mijn stoel. Sodemieters wat een joekels. Geweldig. Wat zit ik te genieten. Het probleem is alleen dat ik voortdurend met een stijve zit en blijf voortdurend zitten rukken. Ik kan geen keuze maken. Ze zijn allemaal super. Vinnie, dit mag je vaker plaatsen. Wat doe je ons hier een plezier mee.

 3. Nou, los van de vele herhalingen… vind ik ze wel erg groot, en niet per se mooi of lekker. Die piercings zijn ook niet mijn ding. Maar ja geen lelijke vrouwen hoor.

 4. Dit is de topreeks! Niets mooiers dan grote hangborsten! Deze morgen al 2 maal klaargekomen, eerst op nummer 1 en daarna een tweede spuitlading op nummer 9. Verdorie, wat zou ik mijn warm zaad over die tieten willen spuiten. Hopelijk krijg ik er nog een derde lading uit!

 5. Nadat ik me al 2 keer had zitten klaar rukken op no.1 en No.2 kreeg ik er geen druppel meer uit al rukkende op No.6 Man, man wat een super lekkere geile serie. Wat een fantastische knoepers van tieten. Ik ga het toch weer proberen, hij is al weer half stijf, mijn ballen en lul doen zeer van het rukken. Maar wat ben ik weer geil van deze meiden. TOP TOP TOP

  • Heerlijk niet? Ik tracht ook een derde lading uit mijn lul te halen, maar het is lekker op niet direct te spuiten… lekker lang rukken aan die lange lul…

   • Pat ik ben na lang te hebben zitten rukken een derde keer klaar gekomen. De hoeveelheid zaad was een paar druppels. Het duurde zeker een kwartier voordat ik klaar kwam. Rukken en maar rukken.
    Waar was een van die vrouwen met hun heerlijke tieten.
    Maar mijn god wat heb ik zitten te genieten van die geile meiden met hun giga tieten.
    Mijn lul en ballen doen zeer. Ben benieuwd wat we morgen te zien krijgen

    • Ik heb ook moeten sleuren en mijn ballen masseren op nog eens te kunnen spuiten, maar zoals je zegt, het waren maar wat druppels. En krampen in mijn ballen!

 6. Hmmmm ik zou graag deze rijke tepels van die sappige tieten likken en zuigen en dan al hun melk opdrinken. Ik zou ook graag mijn hete sperma over die grote en mooie borsten willen wrijven…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sexy en opwindende foto’s voor iedereen

Naakte rijpe vrouwen en milfs die jouw buurvrouw kunnen zijn