in

Naakte rijpe vrouwen en milfs die jouw buurvrouw kunnen zijn

Geniet van de lekkere rijpe kutjes van deze oudere vrouwen en sexy milfs

What do you think?

338 Points
Upvote Downvote

24 Comments

Leave a Reply
 1. Wanneer krijgen we eens mooie Europese vrouwen te zien? Elke keer zie ik Amerikaanse vrouwen die echt niet mijn interesse hebben. Totaal niet aantrekkelijk soms.

 2. Wanneer krijgen we eens mooie Europese vrouwen te zien? Elke keer zie ik Amerikaanse vrouwen die echt niet mijn interesse hebben. Totaal niet aantrekkelijk soms.

 3. Knap van de vrouwen 8 en 9 die zich hebben laten fotograferen met hun slappe hangborsten.
  Ja het is niet alleen maar strak, jong en stevig. De vraag is wel of wij daar op zitten te wachten. Wij kijken toch op deze site om opgewonden te worden.
  Voor mij is no. 12 de mooiste. Lekkere flinke grote borsten en een uitnodigend kutje.

 4. No. 12 wat een lekkere borsten en sappig kutje. Die wil ik wel in bed aantreffen vanavond. De rest is maar matig. Die slappe hangers van 8 daar word ik nou niet opgewonden van. Maar goed, dit is wel de werkelijkheid van veel vrouwen. Moet kunnen zo nu en dan.

  • He J.C., de meeste vrouwen boven een bepaalde leeftijd hebben nou eenmaal wat slappere borsten die hangen. Zeker als ze kinderen hebben gekregen. Heb er waardering voor dat ze zich durven laten fotograferen.
   Die van jou hangt ook regelmatig slap

   • Dat ze zich laten fotograferen is het probleem niet, wel van publiceren. Als een kunstenaar iets gemaakt heeft of een bakker, of timmerman, wil het toch ook niet bij voorbaat zeggen dat het mooi, lekker, bevredigend of wat dan ook is. Dan betaal je toch ook niet sowieso voor de dienst? Zo zie ik dit ook, het is niet dat ze hier te aanschouwen zijn dat het meteen maar lekker is….. Carla op jou ben ik wel geil hoor 🙂

 5. Dame 5 wat een lekkere bilpartij, die wil ik wel vanachteren nemen, en dame 6 heeft een heerlijk behaarde poes, ook die mag bovenop mn lul komen zitten

 6. ik ben net als bij de laatste ook zo klaar gekomen. Alleen dat is een donkere peos. Heerlijk ook. Amerikaans Europees wat het ook mag zijn. Als het maar lekker is.

 7. Carla toch. Vroeger de beste vriendjes met J.C. in de tijd van de erotische verhalen. En nu weeral een moraliserende uitval. Shame on you

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Genieten van vrouwen met hang tieten

Zin in een sexy en naughty milf?